60 de contracte, depuse în regiunea Sud Muntenia în cadrul POR 2014-2020. Se solicită finanţare de peste 430 milioane de lei

60 de contracte, depuse în regiunea Sud Muntenia în cadrul POR 2014-2020. Se solicită finanţare de peste 430 milioane de lei

O nouă caravană d einformare pentru accesarea fondurilor europene, organizată de ADR Sud Muntenia FOTO ADR

Aproximativ 150 de potenţiali beneficiari POR au participat la o nouă caravană de informare organizată de Agenţia pentru Dezvoltare Sud Muntenia,  seminariile având loc în municipiile reşedinţă de judeţ Călăraşi, Ploieşti, Piteşti şi Târgovişte.

Ştiri pe aceeaşi temă

Temele de discuţie abordate în cadrul acestor evenimente au vizat criteriile de eligibilitate pentru accesarea de fonduri nerambursabile destinate mediului public (autorităţi publice locale, direcţii deconcentrate, precum şi unităţi de cult) în cadrul apelurilor deschise aferente Programului Operaţional Regional, inclusiv a apelurilor de proiecte dedicate sprijinirii obiectivelor Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării (SUERD).
Astfel, în vederea sprijinirii potenţialilor aplicanţi de la nivelul regiunii noastre, în cadrul seminariilor de informare au fost oferite detalii importante şi de actualitate despre tipurile de activităţi eligibile ce pot fi realizate prin proiecte de investiţii.

La nivelul regiunii Sud Muntenia, în cadrul Programului Operaţional Regional s-a depus un număr total de 747 de proiecte prin care aplicanţii solicită fonduri FEDR şi de la bugetul de stat în valoare de peste 2,64 miliarde de lei. Dintre acestea, până în prezent s-au semnat contracte de finanţare pentru 60 de aplicaţii prin care beneficiarii vor obţine fonduri nerambursabile ce însumează peste 430 de milioane de lei. ADR Sud Muntenia este Organism Intermediar pentru POR 2014 – 2020 şi are responsabilităţi delegate pentru implementarea acestui program. Mai multe detalii despre posibilităţile de finanţare din POR puteţi obţine contactând experţii Serviciului Comunicare: 0242/331.769, 0242/315.009, 0728/026.708, fax: 0242/313.167, e-mail: info.regio@adrmuntenia.ro.
 

Vă recomandăm şi:

Investiţii cu fonduri europene. Peste 140 de proiecte, finanţate cu 400 milioane lei în cadrul POR 2014-2020

Dezbatere. Consiliul pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, reunit în şedinţă extraordinară

Seminar la ADR Sud Muntenia. Programul Operaţional Regional, cheia dezvoltării comunităţilor defavorizate

Bani europeni. ADR Sud Muntenia semneză primele contracte de finanţare pentru microîntreprinderi

ADR Sud Muntenia a semnat primele 13 contracte de finanţare pentru investiţii mari în cadrul POS CCE

citeste totul despre: