350 de poliţişti, la datorie în minivacanţa de Rusalii. Pe şosele, 21 de radare supraveghează traficul

350 de poliţişti, la datorie în minivacanţa de Rusalii. Pe şosele, 21 de radare supraveghează traficul

Poliţia, la datorie de Rusalii FOTO Adevărul

Aproximativ 350 de poliţişti sunt la datorie pe toate drumurile din judeţul Călăraşi, pentru asigurarea unui climat de siguranţă în perioada sărbătoririi Rusaliilor ortodoxe.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

În perioada 18 - 20 iunie 2016, IPJ Călăraşi va acţiona cu aproximativ 350 de poliţişti şi 129 autospeciale. Astfel, vor fi organizate 148 patrule de siguranţă publică, dintre care 46 pedestre şi 102 auto. Pe drumurile publice din judeţ şi pe principalele artere de acces către zonele turistice vor  fi prezenţi 75 de poliţişti din dispozitivele rutiere care vor acţiona cu 21 aparate radar pentru menţinerea fluenţei şi prevenirea producerii de evenimente grave, în general a celor generate de excesul de viteză.

De asemenea, 9 poliţişti din cadrul structurii de investigarea criminalităţii economice vor acţiona pe raza întregului judeţ pentru protejarea populaţiei împotriva actelor comerciale ilicite şi combaterea evaziunii fiscale în domeniul comerţului.
 

Vă recomandăm şi:

Siguranţa copiilor, în atenţia poliţiştilor. Oamenii legii supraveghează toate şcolile, lecţii de prevenire pentru elevi

Prevenire. Elevii din Roseţi, instruiţi de poliţişti cum să evite conflictele

Prevenire. Copiii din Ulmu, instruiţi de poliţişti cum să evite conflictele

Campanie de prevenire a violenţei. Poliţiştii îi învaţă pe săteni cum să-şi verse furia: să dea cu sapa în curte, în loc să-şi bată nevasta

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările