35 de tone de plante furajere, incendiate intenţionat la Sohatu

35 de tone de plante furajere, incendiate intenţionat la Sohatu

Focul a fos pus intenţionat FOTO ISU Călăraşi FOTO ISU Călăraşi

Un depozit de plante furajere din localitatea Sohatu a pus pe jar pompierii. Flăcări uriaşe au cuprins 30 de tone de lucernă şi 5 tone de paie de grău, după ce o persoană neidentificată a pus foc intenţionat.


Două echipaje de stingere din cadrul Gărzii de intervenţie Budeşti au acţionat pentru stingerea incendiului cu două autospeciale timp de aproximativ trei ore şi 40 de minute, evitând posibilitatea propagării arderii la alte bunuri materiale .

Conform primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a fost provocat de o persoană neidentificată care a folosit intenţionat o sursă de aprindere pentru a genera arderea. În după-amiaza zilei de luni, 28 augut, militarii au fost alertaţi să intervină pe raza localităţii Sohatu, pe strada Ştefan cel Mare, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o anexă gospodărească, proprietate individuală, aparţinând lui B. I.

Pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenţie Budeşti s-au deplasat la această intervenţie cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, acţionând eficient pentru lichidarea incendiului, timp de aproximativ trei ore şi 40 de minute. În urma incendiului au ars aproximativ 30 de tone de lucernă şi aproximativ 5 tone de paie de grâu, valoarea pagubelor fiind estimată în acest caz la suma de circa 20.000 de lei.
 

Vă recomandăm şi:

Anchetă preliminară. Focul la bazar a fost pus intenţionat, incendiul a făcut pagube de 50.000 de lei

Bazarul de la Orizont, cuprins de flăcări violente, poliţia a deschis o anchetă

Un scurtcircuit a făcut pagube de 30.000 la Chirnogi. Incendiul a fost stins în 2 ore

Un apartament din Olteniţa a ars ca o torţă de la un bec incandescent. 17 locatari ai blocului, evacuaţi

Incendiu devastator la o fermă agricolă. Focul, stins în 17 ore de pompieri

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările