16 tone de lucernă, făcute scrum de o ţigară. Focul de la Tămădău Mare a fost stins în 6 ore

16 tone de lucernă, făcute scrum de o ţigară. Focul de la Tămădău Mare a fost stins în 6 ore

Şase ore au luptat cu flăcările pompierii din Lehliu Gară pentru stingerea unui depozit de plante furajere. Duminică seară, în jurul orei 21.41 s-a dat alarma. O gospodărie era în pericol de a se face scrum, după ce, o ţigară, aruncată la întâmplare a aprins depozitul cu 16 tone de lucernă din curte.

Ştiri pe aceeaşi temă


Două echipaje specializate de stingere din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară au fost alertate să acţioneze pe raza localităţii Tămădău Mare pentru stingerea unui incendiu de plante furajere izbucnit în gospodăria lui Ivan T.

Când au sosit pompierii, incendiul se manifesta violent, cu flacără şi cu fum dens la nivelul întregului depozit de plante furajere, existând risc de extindere la bunurile materiale aflate în imediata vecinătate.

Conform primelor cercetări, se pare că focul a izbucnit din cauza neglijenţei unei persoane din familie, care a aruncat la întâmplare un rest de ţigară nestins în apropierea plantelor furajere. O scânteie a fost suficientă pentru a porni prăpădul. Cu toate eforturile militarilor, în urma incendiului au ars 16 tone de lucernă, pagubele fiind estimate în acest caz la suma de circa 8.000 de lei.
 

Vă recomandăm şi:

Un scurtcircuit a făcut pagube de 30.000 la Chirnogi. Incendiul a fost stins în 2 ore

Un apartament din Olteniţa a ars ca o torţă de la un bec incandescent. 17 locatari ai blocului, evacuaţi

Incendiu devastator la o fermă agricolă. Focul, stins în 17 ore de pompieri

Foc în localitatea Ileana, din judeţul Călăraşi. Un incendiu violent a izbucnit de la o sobă supraîncălzită

S-a făcut scrum. Incendiu devastator din cauza unui coş de fum deteriorat

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: