UPDATE 12 descinderi la suspecţi de evaziune, furt şi tâlhărie. Poliţia face percheziţii la  Săruleşti şi Budeşti

UPDATE 12 descinderi la suspecţi de evaziune, furt şi tâlhărie. Poliţia face percheziţii la  Săruleşti şi Budeşti

Descinderile la Săruleşti, o adevărată provocare petnru forţele de ordine Foto:Adevărul

Peste o sută de poliţişti şi jandarmi au luat cu asalt, joi dimineaţă, locuinţele a 12 suspecţi de evaziune fiscală, furt şi tâlhărie. Nici nu se crăpase bine de ziuă că oamenii legii au descins la Budeşti, Săruleşti, Tămădău şi Lehliu-Gară pentru a-i sălta pe răufăcători.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE ORA 12.30. Peste 2 kg de tutun, 2.200 foiţe şi 3 dispozitive manuale de confecţionat ţigarete şi mai multe bunuri provenite din infracţiuni de furt din locuinţe şi tâlhărie au fost găsite în locuinţele suspecţilor.
La cele 8 percheziţii domiciliare de la Săruleşti, oamenii legii au pus în executare 3 mandate de aducere şi au ridicat pentru continuarea cercetărilor mai multe obiecte şi bunuri ce provin din săvârşirea infracţiunilor de furt din locuinţe şi tâlhărie, fapte comise în perioada 2011-2013, pe raza mai multor localităţi din judeţ.
 

Dosare penale

Suspecţii sunt cercetaţi pentru furt calificat, tâlhărie şi conducerea pe drumurile publice a unor autovehicule fără a deţine permis de conducere, maşini despre care există suspiciunea că au fost folosite la comiterea faptelor.
Pe numele unuia dintre suspecţi, în locuinţa căruia au fost găsite articole pirotehnice, clasa a III-a, a fost întocmit de asemenea, dosar penal.

În urma celor 4 percheziţii domiciliare desfăşurate pe raza localităţii Budeşti, poliţiştii au descoperit în locuinţele a 2 persoane suspecte de evaziune fiscală şi deţinerea, în afara antrepozitului fiscal, a unor produse supuse accizării, cantitatea de 2 kg şi 450 g tutun mărunţit, 2.200 de foiţe şi 3 dispozitive manuale pentru fabricat ţigări,
"Persoanele suspecte au fost conduse pentru audieri la sediul poliţiei, urmând să fie dispuse măsuri pentru documentarea, probarea şi tragerea la răspundere penală a acestora", a anunţat iPJ Călăraşi.
 

108 oameni ai legii, în misiune

„În această dimineaţă, poliţiştii din Călăraşi efectuează 12 percheziţii domiciliare pe raza judeţului, la locuinţele mai multor persoane suspecte de comiterea de infracţiuni. La acţiune participă 65 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, cu sprijinul a 43 de jandarmi”, a precizat Mihaela Stan, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi. Misiunile oamenilor legii la Săruleşti sunt, de fiecare dată, o provocare. Localitatea este locuită în marea majoritate de persoane de etnie rromă, iar scandalurile sunt inevitabile la fiecare intervenţie a poliţiştilor şi jandarmilor în zonă. Nu de puţine ori, rromii de la Săruleşti s-au bătut cu forţele de ordine.

 

Citeşte şi: UPDATE BAC 2013. Percheziţii la Liceul Bolintineanu din Sectorul 5 al Capitalei. Profesoarele aveau şpaga ascunsă în sutiene. Conducerea şcolii, demisă.

Citeşte şi:  UPDATE Percheziţii în Timiş: peste 30 de persoane, audiate pentru fraude bancare. Printre suspecţi, fiul unui poliţist

Citeşte şi: Percheziţii la apropiaţi ai clanului Cămătaru. Aceştia sunt acuzaţi că au prejudiciat statul cu 750.000 de euro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările