"10 pentru siguranţă", campanie pentru prevenirea infracţiunilor în şcoli

Copiii au primit materiale informative de la oamenii legii FOTO IPJ Călăraşi

În acest weekend toate structurile din teritoriu ale Ministerului Afacerilor Interne au desfăşurat primele activităţi în cadrul campaniei „10 pentru siguranţă”.

 
Astfel, poliţiştii din Călăraşi  alături de jandarmi, pompieri şi colegii de la Frontierăau fost alături de cetăţeni cu ocazia Târgului de toamnă, dar şi în zona spaţiilor de joacă din municipiu. Recomandările oferite au fost susţinute şi de materiale cu caracter preventiv pe care  oamenii legii le-au distribuit atât părinţilor cât şi copiilor. 
 
În perioada 10 - 20 septembrie, echipe mixte din cadrul structurilor Ministerului Afacerilor Interne se vor deplasa în unităţile de învăţământ din municipiu şi judeţ, pentru a discuta cu elevii, părinţii şi cadrele didactice în vederea identificării de soluţii pentru problemele anterioare şi prevenirea comportamentelor care ar putea afecta siguranţa în şcoli.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: