„10 pentru siguranţă”, campanie desfăşurată de poliţişti pentru pregătirea elevilor la început de an şcolar

„10 pentru siguranţă”, campanie desfăşurată de poliţişti pentru pregătirea elevilor la început de an şcolar

Campanie pentru prevenirea accidentelor în care sunt implicaţi copii FOTO Adevărul

Toate structurile din teritoriu ale Ministerului Afacerilor Interne vor desfăşura o campanie la nivel naţional, având ca scop pregătirea elevilor, părinţilor şi profesorilor pentru un an şcolar fără evenimente neplăcute.

 
În perioada 7 - 20 septembrie, poliţiştii călărăşeni desfăşoară activităţi sub sloganul „10 PENTRU SIGURANŢĂ”, pentru creşterea gradului de informare a elevilor, părinţilor şi cadrelor didactice în legătură cu riscurile infracţionalităţii din unităţile de învăţământ şi zonele adiacente acestora.
 
Activităţile vor fi derulate în parteneriat cu Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Călăraşi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Călăraşi, Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Călăraşi şi Instituţia Prefectului Judeţului Călăraşi.
 
Reprezentanţii structurilor M.A.I. vor fi prezenţi la deschiderea anului şcolar pentru a transmite copiilor succes la învăţătură, asigurând părinţii şi cadrele didactice de toată disponibilitatea noastră în rezolvarea problemelor care pot apărea.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: