„Ziua porţilor deschise” la pompieri

„Ziua porţilor deschise” la pompieri

Vor fi prezentate publicului mijloacele de intervenţie în caz de dezastre naturale

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Neron Lupaşcu" al Judeţului Buzău marchează  vineri „Ziua Internaţională pentru Reducerea Riscului Dezastrelor Naturale". În acest sens, la nivelul judeţului sînt organizate o serie de activităţi cu tematică specifică privind popularizarea şi conştientizarea populaţiei cu privire la riscurile specifice judeţului nostru, reducerea lor, precum şi modul de comportare în diferite situaţii de urgenţă.


13 octombrie este desemnată ,,Ziua Internaţională pentru Reducerea Riscului Dezastrelor Naturale”, însă activităţile dedicate acestei zile se vor desfăşura vineri. Asta pentru că, anul acesta,  ziua de 13 octombrie pică într-o zi de duminică. 

Astfel, în cursul zilei de vineri, se va organiza „Ziua Porţilor Deschise” la sediile pompierilor din localităţile Buzău, Râmnicu Sărat şi Mărunţişu. Vor fi prezentate publicului mijloacele de intervenţie în caz de dezastre naturale şi modul de folosire a acestora. 

Cu acest prilej, se vor distribui vizitatorilor pliante cu reguli şi măsuri ce trebuie respectate în cazul producerii unor dezastre naturale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: