Zebra 3D realizată de elevii artişti din Buzău, remarcată de vicepremierul României: „O idee foarte tare!”

Zebra 3D realizată de elevii artişti din Buzău, remarcată de vicepremierul României: „O idee foarte tare!”

Succesul pe care proiectul trecerii tridimensionale l-a înregistrat printre buzoieni determină Primăria să dezvolte conceptul şi în alte zone din oraş. Zebra 3D a fost realizată săptămâna trecută, de elevii Liceului de Arte din Buzău, chiar în faţa şcolii lor. Ideea le-a venit după ce au văzut un marcaj rutier 3D într-un oraş din Islanda.


”A fost deosebită această trecere de pietoni, de pe strada Bucegi, şi sperăm să generalizăm acest fel de trecere în tot Buzăul, deoarece a fost privit şi primit extraordinar de bine, având şi un rating extraordinar în toată mass-media românească. A fost o ştire care a făcut chiar Breaking News la mai multe televiziuni. Nu ne aşteptam. Un experiment bun”, a declarat primarul Buzăului, Constantin Toma.

Inclusiv vicepremierul Marcel Ciolacu, politician buzoian, a ţinut să-i felicite pe elevii de la Liceul de Arte pentru ingeniozitatea de care au dat dovadă. 

”O idee foarte tare! Buzăul are prima trecere de pietoni tridimensională din România! Felicitări elevilor de la Liceul de Arte pentru ingeniozitate. Cred că pe viitor zebra 3D poate fi o bună soluţie pentru a creşte atenţia celor aflaţi la volan în preajma şcolilor şi a grădiniţelor”, a scris pe pagina sa de Facebook, vicepremierul Marcel Ciolacu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: