Vouchere pentru centrale termice de apartament. Iată condiţiile pentru obţinerea subvenţiei

Vouchere pentru centrale termice de apartament. Iată condiţiile pentru obţinerea subvenţiei

Arhivă

Continuă şi în acest an programul prin care autorităţile locale din municipiul Buzău sprijină financiar familiile cu venituri modeste pentru achiziţionarea şi instalarea unei centrale termice de apartament.

Ştiri pe aceeaşi temă


Până în prezent, peste 800 de familii din municipiu au obţinut un voucher în valoare de 7.000 de lei pentru instalarea unei centrale termice de apartament.

Programul iniţiat în 2019 de Primăria Buzău se derulează prin intermediul Direcţiei de Asistenţă Socială. 

La sediul instituţiei, persoanele eligibile pot consulta lista de acte necesare şi pot primi îndrumări de la funcţionarii abilitaţi. 

O primă condiţie este ca venitul mediu pe membru de familie să nu depăşească salariul minim net pe economie, respectiv 1.386 de lei. De asemenea, solicitanţii trebuie să aibă taxele şi impozitele plătite la zi.

În acelaşi context, primarul Constantin Toma a anunţat că, în municipiul Buzău, mai puţin de 4.200 de apartamente mai sunt racordate la sistemul centralizat de încălzire.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările