Viorel Ion este noul antrenor al Gloriei Buzău. A semnat un contract valabil pe trei ani

Viorel Ion este noul antrenor al Gloriei Buzău. A semnat un contract valabil pe trei ani

Ion Viorel a semnat un contract valabil pe trei ani  FOTO: Facebook.com

Gloria Buzău, echipă care va evolua, în acest sezon, în Liga a II-a, are de astăzi un nou antrenor. Este vorba despre Viorel Ion, cel mai talentat fotbalist pe care l-a dat judeţul Buzău. Ion Viorel este singurul tehnician care, în ultimii 25 de ani, a reuşit să o ducă pe Gloria Buzău în prima ligă.

 

După o pauză de şase ani, Viorel Ion revine la cârma echipei din Crâng. Ultima dată antrenor la CS Otopeni, tehnicianul buzoian s-a întâlnit astăzi cu Dan Tulpan şi a semnat un contract valabil pe trei sezoane, urmând să fie prezentat oficial lunea viitoare, de la ora 17.00, atunci când va avea loc reunirea lotului.
 
Din noul staff tehnic mai fac parte Nicolae Rotaru, antrenor secund, şi Mihai Barbu, care este şi finul său, antrenor cu portarii. 
 
Pentru Viorel Ion, aceasta este al treilea mandat ca tehnician al echipei din Crâng. Cel mai important moment al carierei sale a fost promovarea cu Gloria Buzău, în anul 2007, în primul eşalon. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările