Vin recompensele pentru tânăra de etnie romă care a înapoiat un portofel găsit pe stradă

Vin recompensele pentru tânăra de etnie romă care a înapoiat un portofel găsit pe stradă

Gestul Loredanei Neagu a fost răsplătit de căre oamenii cu dare de mână

Gestul tinerei de 20 de ani de etnie romă, din comuna buzoiană Berca, de a înapoia proprietarei un portofel cu bani găsit pe stradă n-a rămas fără ecou. Familia Loredanei Neagu a fost contactată ieri de numeroşi oameni care vor să o ajute pe fata care a dat dovadă de spirit civic cu diverse sume de bani sau chiar să îi ridice o casă.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Primarul comunei Berca, Valeriu Marcu, a fost primul care a venit în ajutorul fetei. Acesta a decis ca instituţuia pe care o conduce să o ajute pe tânăra mămică cu materiale de construcţii cu ajutorul cărora să îşi poată ridica o casă pentru ea şi cei doi copii ai săi. „Va primi din partea noastră ciment şi alte materiale de construcţie necesare ca să poată să-şi amenajeze un adăpost pentru ea şi copiii ei. La partea de construire propriu zisă o va ajuta tatăl ei care este zidar”, a declarat primarul comunei Berca, Valeriu Marcu.
 
De asemenea, postul de radio Europa FM a decis să îi asigure Loredanei o indemnizaţie egală cu valoarea banilor găsiţi pentru o perioadă de 10 luni. 
 
Tot ieri, familia fetei din Berca a fost contactată de către reprezentanţi ai unei organizaţii neguvernamentale. Aceştia au spus că intenţionează construirea de la zero a unei case în care să locuiască Loredana Neagu, alături de copiii ei, dar şi ceilalţi membri ai familiei.  
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: