VIDEO Au venit de la Ploieşti, cu autoturismul proprietate personală, ca să cerşească în centrul Buzăului

VIDEO Au venit de la Ploieşti, cu autoturismul proprietate personală, ca să cerşească în centrul Buzăului

Un cuplu de cerşetori din Ploieşti a reuşit să păcălească zeci de şoferi aflaţi în tranzit prin intersecţia de la Clubul Poliţiştilor. Cei doi ofereau odorizante pe care aveau aplicate bileţele cu mesaje de înduioşare. Peste 700 de lei au strâns din cerşit.

Ştiri pe aceeaşi temă


Poliţiştii locali din Buzău au depistat la intersecţia Bulevardului Unirii cu Strada Transilvaniei două persoane, soţ şi soţie, din municipiul Ploieşti, în timp ce apelau la mila publicului şi ofereau spre vânzare conducătorilor auto aflaţi în trafic, odorizante auto.
 
Odorizantele auto erau însoţite de un mesaj menit să înduplece şoferii să ofere sume cat mai mari de bani. Poliţiştii locali au confiscat mai multe odorizante auto şi suma de 735 lei pe care cei doi au reuşit să o strângă de la şoferi în doar cateva ore.
 
”Menţionam faptul ca cei doi soţi s-au deplasat pe raza municipiului Buzău cu un autoturism proprietate personală în care ţineau depozitate odorizantele pe care le ofereau spre vânzare şoferilor din trafic. Sumele de bani găsite asupra celor doua persoane au fost confiscate de poliţiştii locali şi predate Direcţiei Finanţelor Publice”, a declarat Doru Dumitraşcu, de la Poliţia Locală Buzău.
 
Pentru evitarea producerii unor accidente, poliţiştii locali le recomandă conducătorilor auto să nu mai ofere bani persoanelor aflate în intersecţii care apelează la mila publicului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările