VIDEO Tronson de 11 kilometri de drum, între două localităţi din Bărăgan, reabilitat în doar 20 de zile

VIDEO Tronson de 11 kilometri de drum, între două localităţi din Bărăgan, reabilitat în doar 20 de zile

Este vorba de drumul judeţean dintre comunele Smeeni şi Brădeanu, şosea care nu mai fusese asfaltată de 20 de ani. Au fost finalizate lucrările de turnare a unui covor asfaltic nou, pe o lungime de 11 kilometri. Conducerea Consiliului Judeţean Buzau anunţă că, în această vară, vor fi asfaltate complet alte câteva drumuri din zona de câmpie a judeţului.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Luna trecută, autoritatile judetene au reuşit să asfalteze şi porţiunea de drum care leagă municipiul Buzău de comuna Smeeni. Responsabilii Consiliului Judeţean Buzau spun că vor continua asfaltările pe acelaşi drum până în comuna Scutelnici, urmand să toarne covor asfaltic şi pe tronsonul Scutelnici – Glodeanu Sărat – Amaru.
 
”Am realizat lucrări de reabilitare pe drumul judeţean ce leagă municipiul Buzău de comuna Smeeni şi comuna Brădeanu şi vom ajunge, în perioada următoare, până la Scutelnici, Glodeanu Siliştea, Glodenu Sărat şi Amaru. De asemenea, vom continua lucrările cu reabilitarea DJ care face legătura între comuna Ruşeţu şi Padina. Ştiu că sunt probleme pe mai multe drumuri judeţene, dar vreau să fac un apel către locuitorii judeţului Buzău să înţeleagă faptul că numai cu răbdare vom îmbunătăţi infrastructura rutieră a judeţului Buzău. Vreau să mulţumesc consilierilor judeţeni, indiferent de culoarea politică, pentru că au înţeles şi au fost de acord să executăm aceste lucrări”, a declarat Preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Petre Emanoil Neagu.
Investiţiile, lucrările de modernizare şi reabilitare a drumurilor judeţene vor continua, îmbunătăţirea infrastructurii rutiere în judeţul Buzău fiind unul dintre obiectivele principale ale Consiliului Judeţean Buzău.
 
Potrivit conducerii Consiliului Judeţean Buzău, lucrările de asfaltare în judeţ vor continua până la toamnă şi vor fi realizate cu fonduri din bugetul propriu al judeţului Buzău.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările