VIDEO Trei cerşetori, descoperiţi într-o cocioabă improvizată în pădurea Crâng. La ce a recurs Poliţia Locală pentru a-i salva

VIDEO Trei cerşetori, descoperiţi într-o cocioabă improvizată în pădurea Crâng. La ce a recurs Poliţia Locală pentru a-i salva

Misiune de salvare a trei oameni ai străzii, care riscau să moară degeraţi într-un adăpost improvizat de ei în pădurea Crâng, din Buzău. După ce au fost descoperiţi de poliţiştii locali, cele trei persoane au fost ridicate şi internate în Centrul de Zi al Primăriei. Pentru că refuzau ajutorul, agenţii au decis să le demoleze cocioaba în care aceştia dormeau.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
În această dimineaţă, poliţiştii locali au fost nevoiţi să demoleze un adăpost improvizat în Parcul Crâng pentru a le determina pe cele trei persoane, care îşi găsiseră adăpost acolo, să părăsească zona şi să se îndrepte către Centrul de Zi şi de Noapte pentru Persoane fără Adăpost.
 
Deşeurile rezultate în urma demolarii au fost adunate şi ridicate de un utilaj pus la dispoziţie de societatea de salubritate a municipiului Buzău.
 
În ultimele zile, au fost identificate pe străzile din municipiul Buzău, în gară şi în diferite adăposturi improvizate, un număr de 23 persoane ce locuiau în condiţii improprii şi erau expuse pericolului reprezentat de temperaturile foarte scăzute. 
 
Aceste persoane au fost consiliate şi îndrumate către  Centrul de Zi şi de Noapte pentru Persoane fără Adăpost unde au fost cazate şi au primit îngrijirile necesare.
 
Avand în vedere avertizările emise de Institutul National de Meteorologie, ce vizează fenomene meteo extreme, cu temperaturi foarte scazute, zăpadă şi viscol, poliţiştii locali au ca misiune şi identificarea persoanelor fără adăpost şi conducerea lor către Centrul de Zi şi de Noapte pentru Persoane fără Adăpost.
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările