VIDEO Tentativă de omor, noua acuzaţie cu care s-a ales Denis Toader, patronul NanoNet, cel care a dat cu maşina peste un angajat Electrica

VIDEO Tentativă de omor, noua acuzaţie cu care s-a ales Denis Toader, patronul NanoNet, cel care a dat cu maşina peste un angajat Electrica

Denis Toader a agresat un muncitor de la Electrica

Denis Toader, patronul NanoNet Buzău, este acuzat de tentativă de omor după ce joi a lovit cu maşina un angajat al societăţii Electrica şi apoi ar fi sărit cu pumnii asupra lui, lovindu-l în zona feţei. Iniţial, acuzaţiile au fost de lovire sau alte violenţe, dar ulterior procurorii au venit cu precizarea că este vorba despre tentativă de omor.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău au dispus la data de 29.01.2016, punerea în mişcare a acţiunii penale impotriva inculpatului T.D.D., pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor, se arată în comunicatul remis, vineri seară, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău.
 
Din cercetările efectuate şi probele administrate în cauză, a rezultat că inculpatul, administrator al firmei SC NanoNet SRL, în ziua de 28 ianuarie 2016, în urma unor discuţii contradictorii cu reprezentanţi ai A.I.S.E. Buzău, privind demontarea cablurilor şi amplificatorilor societăţii sus-amintite, care erau montate pe stâlpii de electricitate, după ce iniţial a încercat să îi împiedice pe angajaţii Electrica să ducă la bun sfârşit activitatea de demontare, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, deplasându-se pe raza comunei Gherăseni, judeţul Buzău, a lovit-o intenţionat pe persoana vătămată A.D. din spate. 
 
Ulterior, inculpatul a coborât de la volan, i-a aplicat persoanei vătămate un pumn în zona ochiului drept, după care a încercat să agreseze şi alte două persoane, martori în cauză, cerându-le imperativ să nu mai continue operaţiunea.
 
Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, a fost examinată de medicul legist, care a concluzionat că prezintă leziuni, care necesită 6-7 zile de îngrijiri medicale. Inculpatul T.D.D. a fost reţinut pentru 24 de ore.
 
Având în vedere că probatoriul administrat în cauză atestă intenţia inculpatului de a accidenta persoana vătămată, implicit de a-i suprima viaţa, fapta fiind încadrată ca tentativă de omor, cu impact în rândul comunităţii locale, Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău a formulat propunerea de a se lua măsura arestării preventive faţă de autorul faptei, dosarul fiind înaintat spre competentă soluţionare Tribunalului Buzău.
 
La ora postării acestei ştiri, bărbatul acuzat de tentativă de omor este la audieri, urmând ca magistraţii să decidă dacă îl vor trimite pe Denis Toader după gratii ori îl vor cerceta în stare de libertate. El a fost adus la audieri, în jurul orei 14.30, cu cătuşe la mâini.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările