VIDEO Taximetrist pirat prins la un filtru al Poliţiei: „Lucrez şi eu, şefule!“

VIDEO Taximetrist pirat prins la un filtru al Poliţiei: „Lucrez şi eu, şefule!“

O acţiune a Poliţiei Rutiere Buzău confirmă existenţa unei fenomen greu de stopat în domeniul taximetriei: transportul de persoane fără aparatul de taxat pornit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un taximetrist de 33 de ani din municipiul Buzău a fost amendat cu 1.000 de lei după ce fost prins în timp ce că efectua o cursă fără a avea pornit aparatul de taxat din dotarea maşinii. 
 
Bărbatul a fost depistat de poliţiştii de la Serviciul Rutier Buzău în timp ce transporta un tânăr pe ruta Buzău – Pătârlagele fără a avea aparatul de taxat pornit.
 
Fără aparatul de taxat pornit, este vorba de „piraterie”, spun poliţiştii de la Rutieră. Este mai avantajos atât pentru taximetrist, cât şi pentru client, dar este o practică ilegală, una dintre numeroasele forme de evaziune fiscală.
 


Taximetriştii pirat îşi fac de cap în toate marile oraşe ale ţării. Poliţiştii de la Rutieră anunţă că vor desfăşura acţiuni de verificare a transportatorilor de persoane şi zilele următoare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: