VIDEO Tancuri, tunuri şi aruncătoare de rachete, pe aleea centrală a Parcului Crâng din Buzău

VIDEO Tancuri, tunuri şi aruncătoare de rachete, pe aleea centrală a Parcului Crâng din Buzău

La paradă participă tanchişti din Galaţi

Sute de buzoieni care s-au plimbat miercuri pe aleile parcului Crâng au putut admira o expoziţie de tehnică militară, organizată cu ocazia centenarului Armatei a doua. Tancurile, transportoarele blindate şi maşinile de luptă de pe aleea centrală a parcului se vor afla joi în cea mai mare paradă militară organizată vreodată la Buzău.

 
Standuri cu arme uşoare, ale trupelor speciale din Buzău, transportoarele blindate TABC, MLI sau MRAP, tancul românesc TR85M Bizon, sistemul antiaerian Ghepard, obuzierele tractate sau aruncătorul de proiectile reactive LAROM au fost componentele expoziţiei de arme care a ocupat întreaga alee a parcului, până aproape de obelisc. 
 
Acestea sunt câteva dintre piesele care vor fi joi în cea mai mare paradă militară organizată vreodată la Buzău. Parada militară va începe la ora 11.00, convoiul militar urmând să parcurgă Bulevardul Nicolae Bălcescu, prin faţa Instituţiei Prefectului.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: