VIDEO Tâlhari care jefuiau şoferi în trafic, prinşi într-o pădure din Buzău. Au fost arestaţi pentru 30 de zile

VIDEO Tâlhari care jefuiau şoferi în trafic, prinşi într-o pădure din Buzău. Au fost arestaţi pentru 30 de zile

Doi tâlhari care acţionau în trafic au fost prinşi luni seara de poliţiştii buzoieni, la scurt timp după ce au încercat să dea o nouă lovitură pe varianta ocolitoare a municipiului Buzău. Alerta a fost dată de un tânăr care a sunat la 112.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
UPDATE Celor doi tineri din Argeş cercetaţi pentru tentativă la tâlhărie li s-a dat mandat pentru 30 de zile.

Un buzoian de 31 de ani a sunat la 112 şi a sesizat că, în timp ce se afla pe Şoseaua Nordului din municipiul Buzău a fost agresat de doi bărbaţi care au încercat să-i sustragă bunuri şi bani din autoturism.
 
Imediat după primirea sesizării, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă formată din poliţişti de investigaţii criminale, fiind demarate de urgenţă verificări pentru clarificarea situaţiei şi identificarea persoanelor indicate de apelant.
 
Din primele cercetări a rezultat că cei doi agresori s-ar fi deplasat cu un autoturism înmatriculat în Bulgaria, maşina fiind dată în consemn dispozitivelor din teren.
 
După aproximativ 30 de minute, autoturismul a fost găsit abandonat într-o zonă împădurită, limitrofă variantei ocolitoare a municipiului Buzău.
 
 
În apropierea autovehiculului, poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale Buzău au depistat doi argeşeni de 21, respectiv 30 de ani, cu privire la care s-a stabilit că erau ocupanţii ai maşinii respective. 
 
În urma activităţilor de căutare desfăşurate de echipajele de ordine publică în zona împădurită, au fost găsiţi alţi doi ocupanţi, în vârstă de 18 şi 21 de ani, de asemenea din Argeş. 
 
Cei doi au fost recunoscuţi de către reclamant ca fiind cei care l-au agresat în încercarea de a sustrage bunuri. 
 
În urma percheziţionării autovehiculului au fost găsite 25 haine din blană a căror provenienţă nu a putut fi justificată de către ocupanţii maşinii. 
 
Cercetările efectuate de poliţiştii buzoieni au stabilit că bunurile, în valoare de aproximativ 40.000 de lei, fuseseră sustrase de pe raza judeţului Iaşi, fapta nefiind sesizată Poliţiei.    
 
Împotriva tinerilor de 18 şi 21 de ani a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la tâlhărie. 
 
Cei doi urmează a fi prezentaţi unităţii de Parchet în vederea dispunerii măsurilor preventive. Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: