VIDEO Sute de persoane l-au condus spre mormânt pe focşăneanul Ionuţ Popescu, victimă a incendiului din Clubul Colectiv

VIDEO Sute de persoane l-au condus spre mormânt pe focşăneanul Ionuţ Popescu, victimă a incendiului din Clubul Colectiv

Ionuţ Popescu a fost înmormântat în cimitirul Eternitatea , din Râmnicu Sărat

Avea toată viaţa înainte, un viitor strălucit şi dragostea familiei. Ionuţ Popescu, tânărul din Focşani decedat în incendiul de la Clubul Colectiv, a fost condus astăzi pe ultimul drum. Cu feţele împietrite de durere, rudele, colegii, dar şi oficialităţi locale din Focşani şi Râmnicu Sărat au luat parte la înmormântare.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Cortegiul funerar cu sicirul lui Ionuţ Popescu a plecat dis de dimineaţă de la capela unde a fost depus şi a ajuns puţin după la ora 10 în Râmnicu Sărat. 
 
Câteva sute de oameni au venit la Biserica Naşterea Maicii Domnului din Râmnicu Sărat, acolo unde a avut loc slujba religioasă. 
 
Printre ei a fost şi edili locali din Focşani şi Râmnicu Sărat. 
 
”Am venit să aduc o coroană din respect pentru Ionuţ Popescu, din respect faţă de ceea ce s-a întâmplat. E o mare jale, Dumnezeu să îi ierte şi familiei, condoleanţe”, a declarat Decebal Bacinschi, primarul municipiului Focşani.

 
Ionuţ Popescu a fost înmormântat în cimitirul Eternitatea, lângă bunicii săi.
 
Tânărul focşănean a fost supus unui număr de două intervenţii chirurgicale de transplant de piele. În timpul celei de-a doua operaţii, el a intrat în stop cardio-respirator, dar a răspuns pozitiv manevrelor de resuscitare. 
 
Ionuţ Popescu avea 32 de ani, lucra la firma TheCell, o agenţie de producţii media, design şi publicitate şi în seara tragediei venise la club să lucreze la videoclipul trupei Goodbye to Gravity.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările