VIDEO Care este stadiul lucrărilor la podul de la Vadu Paşii, peste râul Buzău

VIDEO Care este stadiul lucrărilor la podul de la Vadu Paşii, peste râul Buzău

Lucrările la pod avansează rapid, datorită condiţiilor meteo favorabile. Muncitorii angrenaţi în costisitorul proiect iniţiat de Consiliul Judeţean Buzău lucrează déjà la pila numărul patru dar şi la capetele exterioare ale podului.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Au mai rămas doar câteva luni până se va circula lejer peste Buzău în paralel cu vechiul pod care va fi transformat în muzeu.
 
Lucrările sunt supravegheate atent şi de autorităţile locale care nu mai au răbdare să vadă puntea peste râul Buzău finalizată.
 
Primarul din Vadu Paşii, Gheorghe Firon, este convins că în vara anului viitor vom putea circula pe noul pod de la Vadu Paşii. 
 
”Sunt convins după ritmul lucrărilor că antreprenorul va respecta promisiunea pe care ne-a făcut-o acum câteva luni, că vom putea circula până la sfârşitul primăverii pe noul pod. Suntem mulţumiţi de ceea ce vedem pe şantier dar cred că am ajuns să-i plictisim cu vizitele pe muncitorii angrenaţi în proiect”, a declarat Gheorghe Firon, primarul comunei Vadu Paşii.
 
Noul pod este reabilitat cu bani de la Ministerul Dezvoltării, investiţia ridicându-se la peste 26.000.000 lei. Lucrarea este executată de un consorţiu format din mai multe firme, printre care si Integral Buzau, societate de construcţii care a ridicat si noua maternitate din municipiu.
 
citeste totul despre: