VIDEO Soţia milionarului austriac găsit spânzurat de podul Mărăcineni: „A vrut să facem dragoste, dar l-am refuzat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apar noi informaţii în cazul sinuciderii milionarului austriac, găsit spânzurat de podul de la Mărăcineni. Soţia acestuia, Geanina Heinz, crede că o depresie declanşată după moartea primei soţii l-a împins pe Rudolf să-şi ia viaţa. Pe biletul de adio, lăsat pe pod, a scris în germană mesajul: „Am decis să-mi închei viaţa. Asta e decizia mea.”

Sinuciderea afaceristului austriac a îngrozit comunitatea în care abia se stabilise cuplul mixt. Geanina şi Rudolf Heinz s-au căsătorit civil la primăria comunei Mărăcineni, localitate din Buzăul în care cei doi îşi cumpăraseră o vilă. 

Păreau fericiţi atunci când au spus ”da” în faţa ofiţerului de stare civilă. ”Atunci i-am văzut doi oameni veseli şi plini de viaţă”, a spus Cristina Jipa, ofiţer de stare civilă la primăria Mărăcineni.

Geanina şi Rudolf locuiau mai mult în Viena, de unde bărbatul de 48 de ani îşi coordona afacerile în imobiliare şi fabrica de cabluri electrice deschisă în Cehia. 

Veneau câteva luni pe an la vila din România, atunci când doreau să scape de agitaţia capitalei austriece. Formau o familie fericită şi fără grija zilei de mâine, spun vecinii care au apucat să-i cunoască pe cei doi.

Nimic nu prevestea tragedia care avea să se abată asupra familiei Heinz la nici jumătate de an de la cununia civilă. Geanina şi Rudolf, ea de 25 de ani, el de 48, aveau programată nunta în vara acestui an. 

Afaceristul austriac era obsedat de sănătatea Geaninei şi o implora tot timpul să renunţe la fumat. Se temea că şi cea de-a doua soţie va muri de cancer, la fel ca prima sa parteneră de viaţă. Rudolf îşi dorea un copil cu soţia sa cu 23 de ani mai tânără.

„După ce a avut o fată cu prima soţie, Rudolf a făcut vasectomie, dar în urmă cu trei săptămâni a mers la o clinică din Germania pentru a face operaţia inversă, ca să avem copii. Duminică el a vrut să facem dragoste, dar l-am refuzat. I-am spus că e încă devreme, că e periculos, că n-a trecut perioada prescrisă de medic. Din cauza asta s-a supărat”, a declarat Geanina.

Geanina spune că Rudolf Heinz a trecut printr-o mare dramă, după ce prima lui soţie a decedat în 2016 de cancer pulmonar. ”Pentru el, era o dramă că eu fumam. Mă implora să mă las de ţigări, deoarece era convins c-o să mor şi eu de cancer. I-am promis că mă las, dar că n-o pot face dintr-o dată. Duminică seară m-a văzut fumând şi a făcut o criză. Devenise foarte nervos”, a declarat soţia austriacului. 

Duminică, a plecat supărat de acasă şi a înnoptat la un hotel. I-a spus partenerei sale că se omoară însă partenera sa nu l-a luat în serios, crezând că soţul ei trece printr-un moment mai nefericit şi că îşi va reveni. 

Numai că bărbatul era hotărât să-şi încheie socotelile cu viaţa. De altfel, în biletul de adio, Rudolf ar fi scris: „Am decis să-mi închei viaţa. Asta e decizia mea”.

”A doua zi am vorbit pe cameră pe WhatsApp. Mi-a spus că vrea să se sinucidă şi am zis că doar ameninţă aşa, ca să fie mai convingător. Nu-mi vine să cred că a putut face aşa ceva", a mai spus soţia. Era un tip inteligent, educat, provine dintr-o familie foarte bună.

Rudolf Heinz era un prosper om de afaceri, proprietarul unei fabrici de cabluri în Cehia. Austriacul locuia în Viena şi avea o fiică de 23 de ani, din prima căsătorie. Rudele sale urmează să vină acum în România pentru a ridica trupul bărbatului. Marţi a fost anunţată şi Ambasada Austriei în România.

Traducerea unui testament ar putea elucida motivul sinuciderii omului de afaceri Rudolf Heinz

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite