Scandal la mall. Un tânăr recalcitrant a fost scos de poliţie din mâinile agenţilor de pază VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa I.B.
Sursa I.B.

Un scandal izbucnit, sâmbătă după amiază, între agenţii de pază dintr-un mall buzoian şi un cetăţean recalcitrant, care ar fi ameninţat şi cu un cuţit, a fost aplanat de echipajele de poliţie chemate prin 112 chiar de scandalagiu.

Protagonistul scenelor derulate în interiorul centrului comercial este un constănţean de 29 de ani. El a intrat în mall, jurul orei 15.00, pentru a cerşi mâncare şi bani.

Acesta a fost recunoscut de agenţii de pază ai centrului comercial, tânărul nefiind la prima vizită în galeria comercială din nordul municipiului. O grupă de intervenţie l-a preluat pe constănţean şi a încercat să-l scoată cu forţa din mall.

Preţ de câteva minute bune, spun unii martori, tânărul încolţit de paznici ar fi ţipat ca din gură de şarpe şi i-ar fi ameninţat pe agenţi cu un cuţit pe care striga că îl are la el. Acesta a avut timp să sune la 112 şi să cheme în ajutorul său Poliţia, de teama de a nu fi agresat de agenţii de pază.

Mai multe echipaje de poliţie şi o ambulanţă au sosit imediat la mall, în urma solicitării. La percheziţie, susţin reprezentanţii IPJ, nu a fost găsit asupra lui niciun obiect ascuţit. Poliţiştii de la Ordine Publică l-au preluat pe tânăr şi, după ce l-au interogat, l-au dus cu maşina la gară şi l-au urcat într-un tren de Constanţa.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite