VIDEO Protest surd al comercianţilor de lângă Piaţa Centrală a Buzăului. Ridicarea tarabelor, programată vineri

VIDEO Protest surd al comercianţilor de lângă Piaţa Centrală a Buzăului. Ridicarea tarabelor, programată vineri

Oamenii sunt nemulţumiţi de măsurile noului primar

Măsurile pe care le ia noua conducere executivă a Primariei Buzău au dus la apariţia primului protest. Joi dimineaţă, proprietarii unor tarabe amplasate în zona Pieţei Centrale a oraşului au protestat în faţa Primăriei faţă de măsura de eliminare a tarabelor. Constantin Toma este hotărât să nu dea niciun pas înapoi, aşa că vineri este programată operaţiunea de ridicare a tarabelor din jurul Pieţei Centrale.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Oamenii spun ca demolarea tarabelor va însemna eliminarea singurei lor surse de venit.
 
Protestul care, după cum afirmă oficialii din Primărie, a primit aprobare de desfăşurare, este menit să pună presiune asupra primarului Constantin Toma, pe care, astfel, protestatarii speră să-l convingă să renunţe la ridicarea tarabelor. 
 
Exista informatii insa că în spatele protestului de astăzi se află şi persoane din anturajul fostei garnituri de conducere a Primăriei Buzău, primele indicii ducând la fostul edil Constantin Boscodeală şi fostul viceprimar Fănică Bârlă, cel care i-a protejat pe tarabagii in perioada cat a fost in conducerea executive a Primariei.
 
Noul primar Constantin Toma este hotărât să nu dea niciun pas înapoi. Operatiunea de ridicare a tarabelor de la intrările în Piaţa Centrală este programata pentru vineri. 
 
Ramane de văzut acum dacă acest demers se va solda cu un scandal monstru, aşa cum s-a întâmplat aproape de fiecare dată şi în alte oraşe, atunci când s-au efectuat operaţiuni similare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: