VIDEO Primarul Buzăului montează aparate de fitness în parcuri: „Oamenii care fac sport trec mai uşor peste boală“

VIDEO Primarul Buzăului montează aparate de fitness în parcuri: „Oamenii care fac sport trec mai uşor peste boală“

Sursa Facebook

Primarul Buzăului, cel care, pentru a combate noul coronavirus, a montat lavoare pe străzi şi a amenajat clase în aer liber, aruncă în lupta cu temutul virus arme noi. Este vorba despre aparate de fitness care au început să fie montate deja în parcuri. ”Oamenii care fac sport pot trece mai uşor peste boală”, este convingerea edilului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primul set de aparate fitness a fost montat în Parcul Tineretului.
 
Urmează ca până la finalul săptămânii şi parcurile Marghiloman şi Crâng să beneficieze de astfel de echipamente.
 
”Parcul Tineretului va avea cinci aparate, Parcul Marghiloman, şapte, iar în Crâng vom monta 11 aparate”, precizează Constantin Toma, primarul Buzăului.
 
Primăria Buzău va instala aparate pentru fitness nu doar în cele trei mari parcuri ale oraşului, Crâng, Tineretului şi Marghiloman, ci şi în parcurile mai mici.
 
”Mişcarea este cel mai important medicament. Pentru că trecem prin această pandemie s-a constat că oamenii care fac sport pot trece mai uşor peste boală”, anunţă primarul Buzăului.
 
În acelaşi context, primarul Toma face un alt anunţ de interes pentru buzoienii iubitori de mişcare în aer liber: clubul SCM Gloria va avea o secţie dedicată sportivilor amatori.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările