VIDEO Poliţiştii buzoieni au organizat scenete în autobuze, pentru a le demonstra călătorilor cum pot fi înşelaţi

VIDEO Poliţiştii buzoieni au organizat scenete în autobuze, pentru a le demonstra călătorilor cum pot fi înşelaţi

Poliţiştii buzoieni continuă activităţile preventive în oraş. Astăzi, echipe de poliţişti şi elevi ai Palatului Copiilor au acţionat în mijloacele de transport în comun. Micii actori au pus în scenă, printre călători, principalele tipologii infracţionale cu care oamenii legii au de-a face.

 
Cetăţenii prezenţi în staţia Bazar, cât şi în mijloacele de transport în comun care operează pe traseul nr. 2 şi 8, au avut posibilitatea să vadă modurile de operare ale infractorilor, astfel încât să recunoască în viaţă reală dacă întânesc un astfel de personaj şi să adopte cele mai eficiente soluţii de securitate pentru a nu deveni victime ale infracţiunilor.
 
To astăzi, poliţiştii şi administratori ai asociaţiilor de proprietari au efectuat în zona Bisericii Sf. Nicolae, cartierul Dorobanţi 1, demonstraţii privind utilizarea corectă a interfonului, poliţiştii reamintind buzoienilor să nu mai răspundă solicitărilor necunoscuţilor care sună la interfon pentru a li se permite pătrunderea în bloc.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările