VIDEO Poliţişti complici la farsa prin care un tânăr şi-a cerut în căsătorie iubita. „Intervenţie aparte, plină de emoţii puternice...“

VIDEO Poliţişti complici la farsa prin care un tânăr şi-a cerut în căsătorie iubita. „Intervenţie aparte, plină de emoţii puternice...“

În timp ce se deplasa spre casă cu iubita sa pe scaunul din dreapta, un tânăr şofer din Râmnicu Sărat a fost oprit de poliţiştii de la Rutieră şi legitimat, apoi percheziţionat. Întreaga operaţiune a avut loc pe un bulevard din Buzău, spre surprinderea fetei care nu ştia că este protagonista unei farse.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Cei doi tineri din Râmnicu Sărat se îndreptau spre casă când, la un moment dat, pe bulevardul Unirii din municipiul Buzău, maşina celor doi a fost oprită de un echipaj de poliţie rutieră pentru un control de rutină. 
 
Ce nu avea să ştie fata care îl însoţea pe băiat este că totul a fost regizat pentru o cerere în căsătorie, chiar în mijlocul oraşului Buzău.
 
Clipul în care apar cei doi tineri din Râmnicu Sărat în cel mai frumos moment din viaţa lor a fost postat pe pagina de Facebook a Poliţiei Române. 
 
În textul care însoţeşte clipul, poliţiştii descriu cum a fost organizat scenariul din care au făcut parte inclusiv luptători de la Intervenţie Rapidă.
 
”El, tânăr jurnalist, ea, antrenoare de dans sportiv şi viitor kinetoterapeut, şi-au început povestea de dragoste pe plaiuri râmnicene, în urmă cu 7 ani. O complicitate ce ne-a pus puţin în dificultate. O intervenţie aparte, plină de emoţii puternice şi de...dragoste”, scriu poliţiştii pe pagina de Facebook a instituţiei. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: