VIDEO Poliţia buzoiană s-a întărit cu 12 ofiţeri şi subofiţeri recrutaţi din sursă externă

VIDEO Poliţia buzoiană s-a întărit cu 12 ofiţeri şi subofiţeri recrutaţi din sursă externă

Suflu nou în Poliţia Buzău. 12 poliţişti încadraţi din sursă externă vor întări rândul structurilor de poliţie în judeţ. Ei au depus astăzi jurământul de onoare în carul unui ceremonial care a avut loc la sediul IPJ Buzău. Aceştia vor activa în diferite structuri din judeţ.

 
* Poliţia buzoiană se confruntă în continuare cu deficit de personal, însă conducerea Poliţiei aşteaptă  ca în toamnă să fie repartizaţi la Buzău cât mai mulţi absolvenţi ai şcolilor de ofiţeri şi agenţi de poliţie.
 
Cei 12 poliţisti angajati recent din sursă externă au rostit jurământul, în cadrul unui ceremonial organizat dimineaţă la sediul IPJ Buzău.
 
Cei care care au ales să poarte uniforma de poliţist au activat în diferite alte domenii. Mihaela Mihăilă, una dintre poliţistele care au depus jurământul astăzi, a lucrat în sistemul bancar. De acum, ea va activa la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice.
 
Poliţia buzoiană se confruntă în continuare cu un deficit de personal. Se aşteaptă însă ca în toamnă să fie repartizaţi la Buzău cât mai mulţi absolvenţi ai şcolilor de ofiţeri şi agenţi de poliţie.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: