VIDEO A plouat cu gheaţă cât oul de porumbel. Vuietul produs a trezit lumea din somn

VIDEO A plouat cu gheaţă cât oul de porumbel. Vuietul produs a trezit lumea din somn

Buzoienii au fost treziţi, la miezul nopţii, de zgomotul produs de grindina care lovea cu putere acoperişurile, pervazurile ori caroseriile autoturismelor. Ploaie cu piatră s-a abătut peste oraşul Buzău şi comunele din împrejurimi timp de aproximativ 5 minute.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
 
Miercuri dimineaţă, 20 septembrie, în jurul orei 2.20 pietre de dimensiunea unui ou de porumbel au început să cadă din cer în liniştea nopţii. 
 
Un vuiet asurzitor urmat de tunere şi fulgere şi-au făcut apariţia înainte de fenomenul meteorologic. Zgomotul pietrelor ce se izbeau de asfalt şi obiectele metalice i-a trezit pe buzoieni în miezul nopţii. 
 
Îngrijoraţi, mulţi dintre au ieşit din case pentru a verifica starea maşinilor. Mulţi au sesizat urme lăsate pe suprafaţa caroseriei de bucăţile de gheaţă.   
 
Pe paginile de socializare oamenii au început imediat sa adauge comentarii cu sperietura pe care au tras-o. Aceştia spun că au fost treziţi de zgomotul pietrelor care loveau cu putere în geam sau pe acoperişul caselor. Alţii au ieşit în grabă afară pentru a acoperi autoturismele cu pături de teama unei avarieri serioase a acestuia.
 
La ISU Buzău nu s-au înregistrat deocamdată pagube produse de grindina nocturnă. Judeţul Buzău este in continuare sub atenţionarea de vânt puternic şi vijelii până joi după amiază.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: