VIDEO Patru persoane rănite în urma unui accident produs la ieşirea din Buzău, spre Spătaru

VIDEO Patru persoane rănite în urma unui accident produs la ieşirea din Buzău, spre Spătaru

Trei dintre răniţi se aflau în autoturismul Skoda

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc, joi seară, la ieşirea din Buzău, spre Spătaru. Evenimentul rutier s-a produs din cauza şoferului unui autoturism Skoda înmatriculat în Buzău care a ieşit dintr-o benzinărie, fără să acorde prioritate unui microbuz de transport marfă, cu număr de Braşov.

 
Şoferul autoturismului Skoda apucase să vireze la stânga în momentul în care maşina sa a fost lovită de autoutilitara de marfă. Şoferul acesteia din urmă a încercat să frâneze însă nu a putut evita impactul.
 
Pentru scoaterea celor trei pasageri dintre fiarele contorsionate ale autoturismului Skoda a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare. Şoferul acestuia şi o pasageră de pe bancheta din spate au suferit leziuni mai grave, în timp ce un alt pasager din autoturism a fost rănit uşor. De asemenea, şoferul dubiţei de marfă a suferit răni uşoare la mâini.
 
În urma accidentului, circulaţia la ieşirea din Buzău către localitatea Spătaru s-a desfăşurat alternativ pe un singur sens de mers, timp de o oră.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: