VIDEO Olimpicii buzoieni au fost premiaţi azi la Consiliul Judeţean

VIDEO Olimpicii buzoieni au fost premiaţi azi la Consiliul Judeţean

Elevii buzoieni cu cele mai bune rezultate la olimpiadele şcolare naţionale şi internaţionale au fost invitaţi astăzi la Consiliul Judeţean în cadrul festivităţii de premiere devenită deja o tradiţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Anul acesta au fost premiaţi 91 de elevi şi 48 de profesori din judeţ, suma totală alocată de către Consiliul Judeţean fiind 45.600 lei.
 
„Cred că noi, autorităţile locale şi centrale facem prea puţin pentru învăţământ, dar spre că lucrurile vor reveni la normal şi vom investi unde trebuie”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean, Petre Emanoil Neagu.
 
Anul acesta, Consiliul Judetean Buzău a acordat câte un premiu în valoare de 600 lei pentru elevii şi profesorii care au obţinut rezultate deosebite la olimpiadele internaţionale. 
 
De asemenea, olimpicii naţionali au obţinut premii în valoare de 500 de lei, 400 de lei şi 300 de lei pentru locurile I, II şi III.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: