VIDEO Noua conducere a PNL Buzău deschide larg uşile pentru liberalii care au plecat în ultimii ani din partid

VIDEO Noua conducere a PNL Buzău deschide larg uşile pentru liberalii care au plecat în ultimii ani din partid

PNL Buzău are de luni o nouă conducere

Noul preşedinte al PNL Buzău, Cristinel Romanescu, vrea să-i readucă în partid pe toţi acei liberali care au decis să părăsească partidul din cauza luptelor interminabile din interior. Acesta se va întâlni în cursul zilei de marţi cu activul de partid pentru a desemna un nou Comitet Judeţean Executiv.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
 
Într-o conferinţă de presă susţinută marţi, împreună cu Erland Cocei, preşedintele unic al PNL Buzău a lansat un apel la unitate şi la linişte.
 
„Biroul Politic Naţional a hotărât desemnarea mea ca preşedinte unic interimar, funcţie pe care am mai avut ocazia să o ocup. Vreau să transmit că doresc să fie cât mai multă linişte la PNL, probabil că şi conducerea doreşte acest lucru, doresc să readucem pe adevăraţii liberali în echipa noastră care se pregăteşte de alegerile parlamentare să formăm o echipă unită să reparăm ce se mai poate repara şi din rezultatul nesatisfăcător de la alegerile locale, pentru c eu consider că în judeţul Buzău PNL merita mai mult. Încercăm să facem o echipă viabilă, unită şi care să lase deoparte lupta internă interminabilă”, a declarat Cristinel Romanescu, noul preşedinte al PNL Buzău.
 
Romanescu şi-a arătat deschiderea faţă de toţi cei care au convingeri liberale, inclusiv pe acei liberali care au decis să părăsească partidul din cauza luptelor interne, printre ei fiind şi Constantin Ionescu, chiar dacă nu i-a pronunţat numele.
 
„Când am spus adevăraţii liberali mă refer la acei liberali care datorită luptelor interminabile s-au depărtat de PNL în speranţa că în altă parte sau independenţi au sperat să facă un scor mai bun. Nu vreau sa fac aprecieri dacă au făcut sau nu bine ce au făcut dar în discuţiile dintotdeauna pe care le-am avut cu aceşti oameni, ştiu cum gândesc şi îi aştept alături de PNL”, a declarat Cristinel Romanescu .
 
În următoarele zile, noul preşedinte al PNL Buzău, Cristi Romanescu, va fi departe de ţară. În calitate de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis de masă şi membru al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, Romanescu se va îmbarca miercuri în avionul de Rio de Janeiro, unde va participa la Jocurile Olimpice. Răspunderea asupra organizaţiei judeţene va reveni deputatului liberal de Buzău, Erland Cocei. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: