VIDEO Moş Nicolae a poposit în staţiunea Sărata Monteoru. Le-a adus copiilor un foc de artificii şi multe cadouri

VIDEO Moş Nicolae a poposit în staţiunea Sărata Monteoru. Le-a adus copiilor un foc de artificii şi multe cadouri

Staţiunea balneoclimaterică Sărata Monteoru a fost aseară gazda unui eveniment aşteptat cu sufletul la gură de sute de copii. Cei mici au aflat de la şcoală că Moş Nicolae îşi va trimite darurile chiar lângă bradul împodobit de sărbători în centrul staţiunii.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Pentru a trece cu vederea micile pozne pe care le-au facut tot anul şi a uita de nuieluşă, copiii s-au străduit să-l îmbuneze pe Moş Nicolae cu colinde pe care le-au interpretat în faţa părinţilor şi a reprezentanţilor Consiliului Judeţean şi administraţiei locale din Merei.
 
Cadourile nu s-au lăsat aşteptate. Cei mici au primit pachete cu dulciuri dar şi un grandios foc de artificii care a iluminat cerul mai bine de 15 minute. Feeria de lumini a fost primită cu ropote de aplauze de către cei mici care au promis că vor fi la fel de cuminţi şi anul viitor.
 
Marţi seară, Consiliul Judeţean a deschis seria activităţilor dedicate sărbătorilor de iarnă. Ajutat de mai mulţi copii proveniţi din centrele de plasament, preşedintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu, a împodobit un brad în curtea Muzeului Judeţean după care le-a oferit tuturor copiilor prezenţi dulciuri cu ocazia zilei de Moş Nicolae.
 
A urmat apoi aprinderea celor două tuneluri de lumini amenajate pe aleea ce duce la Muzeul Judeţean şi pe calea de acces către clădirea Consiliului Judeţean prilej numai bun pentru cei prezenţi să se fotografieze pe fundal cu miile de beculeţe care vor fi aprinse pe toată durata sărbătorilor de iarnă.
 
Surprizele pregătite de Consiliul Judeţean vor continua toată luna decembrie. În curtea Muzeului va fi organizat un târg de Crăciun, cu produse tradiţionale. Moş Crăciun va poposi aici în seara zilei de 22 decembrie, când va împărţi cadouri pentru copii.
 

citeste totul despre: