VIDEO Minge de foc căzută din cer într-o comună din Buzău. Martorii spun că a provocat un incendiu cu reflexe albastre

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai mulţi martori susţin că au văzut o minge de foc pe cerul nopţii, încă de când a intrat în atmosferă. Bulgărele incandescent a căzut şi s-a dezintegrat chiar în apropiere drumului european E85, unde a provocat un incendiu ciudat, spun martorii, cu reflexe albastre.

Întâmplarea de care au avut parte câţiva buzoieni s-a produs joi, 28 martie, în jurul orei 20.00, în zona comunei buzoiene Costeşti.  

Doi tineri care se deplasau cu maşina, pe drumul European 85, de la Bucureşti către Buzău, susţin că au observat pe cerul nopţii cum o stea căzătoare se îndreaptă către pământ cu viteză.

Obiectul ce părea a fi un meteorit intrat în atmosferă ar fi devenit tot mai vizibil, lăsând în urmă o dâră de foc impresionantă. 

Potrivit martorilor, impactul corpului ceresc cu pământul a avut loc pe câmp, lângă şosea, unde s-a dezintegrat şi a provocat un incendiu straniu, cu reflexe albastre.

Cei doi tineri au oprit maşina şi au filmat limbile de foc răspândite pe câmp.

    

Ulterior, şoferii şi pasagerii altor două autoturisme ar fi oprit şi ei la locul incendiului provocat de meteorit. Emoţionaţi şi impresionaţi, martorii ineditului spectacol ceresc au anunţat evenimentul la 112. 

Un echipaj de poliţie a fost trimis la locul impactului însă incendiul era deja stins. Pompierii au solicitat tinerilor imaginile surprinse de tineri de la locul prăbuşirii meteoritului.


Cât de bogaţi sunt Rareş Bogdan şi Carmen Avram potrivit declaraţiilor de avere. Venituri lunare fabuloase


Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite