VIDEO O mie de baloţi de lucernă s-au făcut scrum în trei ore

VIDEO O mie de baloţi de lucernă s-au făcut scrum în trei ore

Un incendiu violent, izbucnit parcă din senin, a făcut scrum peste o mie de baloţi de lucernă, depozitaţi în curtea unui localnic din satul Smârdan. comuna Brădeanu. Din fericire în urma incendiului nu s-au înregistrat victime omeneşti, însă paguba produsa proprietarului este însemnată.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Focul ce se zarea de la câţiva kilometri distanţă de sat s-a extins repede pe o suprafaţă de circa 30 de metri pătraţi, punând în pericol şi locuinţele aflate în apropiere. 
 
Alertaţi de câţiva vecini, mai mulţi oameni au sărit în ajutorul proprietarului cu găleţi, dar şi cu o cisternă de apă pentru a stinge focul. Până la sosirea pompierilor de la ISU Buzău, de mare ajutor a fost cisterna cu apă a unui localnic care a localizat incendiul şi a oprit propagarea acestuia la locuinţele vecine. 
 
„Am localizat focul cât de cât, să nu se întindă la vecini. Când am sosit flăcările erau foarte mari, dar n-am avut ce face. Este o mână criminală la mijloc, pentru că băiatul asta care sta aici nu este certat cu nimeni, este calm şi îşi vede de treaba lui”, ne-a declarat proprietarul cisternei.
 
Paguba produsă pde incendiu se ridică la aproximativ 10.000 de lei, aceasta fiind valoarea baloţilor care erau pregătiţi pentru a fi duşi la vânzare. Pompierii şi poliţia au demarat o anchetă pentru stabilirea exactă a cauzelor producerii incendiului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările