VIDEO Mărturia şoferului din Buzău care a filmat noaptea o nălucă pe şosea: „Era o siluetă mare care nu avea nicio reacţie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul buzoian căruia i-a apărut o nălucă în faţa maşinii, în timp ce se deplasa la miezul nopţii pe un drum judeţean, susţine că a adunat multe indicii care îi dau fiori. „Nu avea nicio reacţie, să se uite spre mine ori să grăbească pasul“, susţine tânărul.

În urmă cu câteva zile, buzoianul Ionuţ Şerban a publicat pe Facebook un filmuleţ în care apare o siluetă albă ce traversează strada chiar prin faţa maşinii sale.

Tânărul a scris că şofa relaxat spre capitală în momentul în care, la intrarea într-o curbă strânsă din zona Pitulicea, i-a apărut în faţa maşinii ”un halat alb”. A claxonat câteva secunde mai târziu, atunci când şi-a dat seama că ce văzuse nu e tocmai în regulă.

”Abia după ce am ajuns la jumătatea curbei de la ieşirea din Pitulicea am realizat că este o siluetă de om. Am zis că îl iau pe parbriz. Totul a fost într-o fracţiune de secundă. Am apucat să calc un pic frâna şi să reduc de la vreo 90 de kilometri pe oră până la 60.  Credeam la început că este o iluzie optică, de la oboseală. Şocul a fost mare şi un alt şofer putea să tragă brusc de volan”, spune Ionuţ.

Cu cât trece timpul, atunci când îşi aduce aminte de păţania de la miezul nopţii, produsă într-o zonă nepopulată, cu lanuri de porumb de o parte şi de cealaltă, pe Ionuţ îl trec fiorii. El spune că apariţia stranie surprinsă cu ajutorul camerei de bord a avut un comportament ciudat.

”Eu am văzut un halat alb cu model de dantelă, ori perdea. Se vede chiar şi un picior şi cam atâta. O siluetă foarte mare care apare instantaneu, pe axul drumului, după care începe să se mişte. Nu avea nicio reacţie, să se uite spre mine ori să grăbească pasul, nimic. Refuz totuşi să cred că au fost mirese, fantome, cum se mai spune prin popor. Cred că a fost o glumă proastă”, spune Ionuţ. 

Dacă imaginile sunt autentice, pare că arătarea surprinsă de cameră este o glumă proastă menită să îi sperie pe participanţii la trafic. Internetul este plin de filmuleţe care înfăţişează tineri puşi pe şotii care îmbrăcau cearşafuri albe şi îi speriau pe trecătorii slabi de inimă.

Buzău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite