VIDEO Mărturia femeii pe care un consumator de droguri a vrut să o omoare: „Avea programată de mult timp crima“

VIDEO Mărturia femeii pe care un consumator de droguri a vrut să o omoare: „Avea programată de mult timp crima“

Partenera bărbatului ucis duminică de nepotul din partea sorei a scăpat cu viaţă datorită unei ţevi cu care l-a ţinut la distanţă pe agresor. Până să-i fie deschisă poarta de către vecinii cărora le-a cerut ajutorul, femeia a fost alergată de criminal în jurul unui copac din faţa casei. Sunt câteva amintiri din clipele de teroare trăite duminică seara Any Călinescu. Totul s-a întâmplat în Buzău.

Ştiri pe aceeaşi temă

Duminică seara, un consumator de droguri şi-a ucis unchiul şi a rănit-o pe soţia acestuia. 
 
”A vrut să vină la noi în cameră ca să ceară mâncare, pentru că i s-a dus de fiecare dată, în fiecare zi.  El locuia acolo, în partea din faţă, iar unchiul lui în spate. S-a dus să îi ducă mâncare, iar eu am rămas să mă joc cu căţelul în casă. După vreo zece minute, a deschis uşa puternic, a năvălit peste mine, m-a lovit cu pumnii şi nu ştiu cum am ieşit afară, în grădină. A aruncat cu un bolovcan în mine, pentru că eu mă apăram cu o ţeavă, după care am ieşit pe stradă, am ţipat disperată şi am avut noroc cu vecinii. Până atunci nu folosise cuţitul. M-a alergat în jurul copacului din faţa casei, apoi am intrat în curtea vecinilor. După ce am ajuns la vecini s-a întors în casă, a venit cu cuţitul şi atunci mi-a dat cu el în gât”, ne-a declarat Any Călinescu. 

 
Victima lui Andrei Muscalu spune despre agresorul ei că era consumator de băuturi alcoolice şi droguri, iar unchiul lui mereu îl povăţuia să renunţe la aceste vicii. 
 
”Unchiul lui doar îi explica că nu e bine să bea, pentru că îl vedea prea vesel, ciudat câteodată, că nu este bine, că trebuie să îşi găsească un serviciu şi nu să umble totată ziua. Răspundea cu: da, da. Nu au fost agresiuni între ei ci doar discutau. Eu cred că el avea asta programată mai de mult timp. Lucra la ea. Noi observam ce face el şi îi spuneam mai departe mamei lui. Probabil că nu voia să mai fie urmărit“, spune Any Călinescu.
 
Duminică seara, în jurul orei 19.00, Andrei Muscalu, un tânăr de 23 de ani, despre care vecinii spun că obişnuia să se drogheze, şi-a înjunghiat mortal unchiul, un fost ofiţer de armată, în vârstă de 55 de ani. Şi-a atacat apoi mătuşa, pe care a tăiat-o cu cuţitul la gât şi în jurul capului. Femeia s-a salvat în ultimul moment, refugiindu-se la un vecin.
 

 

citeste totul despre: