VIDEO Mărturii importante despre decesul suspect al unei mame. Ce a spus femeia înainte să nască

VIDEO Mărturii importante despre decesul suspect al unei mame. Ce a spus femeia înainte să nască

Foto I.B.

Zeci de rude şi apropiaţi ai Mihaelei Buzoeanu au condus-o, joi, la mormânt, pe femeia de 43 de ani care şi-a găsit sfârşitul într-un mod inexplicabil la Maternitatea Buzău. Poliţia a demarat o anchetă, la solicitarea Spitalului Judeţean.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Tânăra, mamă a trei copii care o adorau, era însărcinată în 8 luni. Aştepta cu nerăbdare să-şi aducă pe lume pruncul, însă nu a mai apucat, pentru că s-a stins în spital, înainte să nască. 
 
Tatăl bebeluşului nenăscut, care lucrează ca şofer pe curse externe, a venit într-un suflet în ţară când a aflat cumplita veste. Îngenuncheat de durere, omul nu poate să îşi explice cum s-a produs această tragedie.
 
”Am avut conversaţii cu ea de când a internat-o. Mi-a spus că i s-a rupt apa, că are membrana fisurată şi că intră în aceeaşi zi în operaţie. După vreo două ore nu ne-a mai răspuns nici mie, nici copiilor”, spune Cătălin, soţul femeii.
 
Duminică după-amiază, la internare, spun chiar reprezentanţii spitalului, femeia era pe picioarele ei. I-a fost administrată o injecţie pentru dilatare, iar după aproximativ două ore i s-a făcut rău în timp ce se afla în toaletă. 
 
”Am înţeles că i-a venit să vomite, apoi a mers la toaletă iar acolo a căzut din picioare. Ea s-a şi lovit iar în zona capului era vânătă. Probabil că a fost lăsată mesupravegheată”, spune sora Mihaelei.
 
Femeii i-ar fi fost efectuate manevre de resuscitare pe loc, apoi a fost transportată în sala de operaţie, pentru a urmări evoluţia şi salvarea fătului. 
 
Demersul a fost sortit însă eşecului, fiind declarat decesul atât în cazul mamei, cât şi al pruncului din pântece. Mihaela a suferit un stop cardio-respirator, spun medicii, însă nu ştiu cu exactitate şi ce l-a provocat. 
 
Ei bănuiesc o embolie pulmonară cu lichid amniotic, o complicaţie extrem de rară, care apare la una din 80.000 de sarcini. Această problemă apare atunci când lichidul amniotic sau mici bucăţi de ţesut fetal ajung în sângele mamei. 
 
Mihaela Buzoeanu a fost înmormântată, joi, la cimitirul Eternitatea din Râmnicu Sărat. Avea trei copii şi urma să aducă pe lume o fetiţă. Poliţia municipiului Buzău a deschis dosar penal pentru stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul.  
 
 

Vă recomandăm să citiţi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările