VIDEO Mamă cu trei copii, rămasă pe drumuri în prag de iarnă din cauza unui incendiu

VIDEO Mamă cu trei copii, rămasă pe drumuri în prag de iarnă din cauza unui incendiu

O campanie a fost declanşată de o asociaţie umanitară din Buzău pentru sprijinirea unei mame singure din comuna Breaza după ce locuinţa în care stătea împreună cu cei trei copii ai săi a fost mistuită, în weekend, de un incendiu.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Când au ajuns la locul incendiului, pompierii au constatat că focul cuprinsese toată gospodăria, pe o suprafaţă de 150 de metri pătraţi. 
 
Flăcările care au izbucnit din cauza unui scurtcircuit au fost stinse după circa 3 ore şi jumătate, însă în urmă nu a rămas mai nimic.
 
„Vom încerca să-i ajutăm noi de la Primăria Breaza, dar şi prin ajutorul oamenilor de bine. Facem un apel şi pe această cale pentru a se oferi ajutor fie cu materiale de construcţii, fie cu bani”, a spus Adrian Drugă, primarul din Breaza.
 
Mama şi cei trei copii ai săi, toţi minori, au rămas fără acoperiş deasupra capului. Cei patru locuiesc acum la o vecină. Asociaţia ”Împreună pentru buzoieni” a demarat deja o campanie pentru a-i ajuta pe cei patru, care acum în prag de iarnă, au rămas casă.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: