VIDEO Maior de armată, pus la pământ de poliţişti şi încătuşat

VIDEO Maior de armată, pus la pământ de poliţişti şi încătuşat

Scandal pe Bulevardul Gării din municipiul Buzău. Un ofiţer MapN a fost încătuşat de poliţişti şi dus la secţie, după ce a făcut scandal în Berăria de lângă Colegiul Hasdeu. După ce a primit amendă, bărbatul a revenit în restaurant.

Ştiri pe aceeaşi temă

La miezul nopţii, în timp ce se afla în local, bărbatul a început să se manifeste violent iar personalul restaurantului a chemat securitatea. 
 
Agenţii firmei de pază l-au condus afară pe individul recalcitrant. Nu a durat mult până ca acesta să se dezlănţuie, poliţiştii sosiţi la intervenţie văzându-se nevoiţi să-i pună cătuşele scandalagiului.
 
Unii martori spun că acesta striga să cheme Poliţia Militară, fiindcă el e ofiţer superior.
 
Pe imaginile filmate de un trecător se vede cum bărbatul înjură un om al legii şi încearcă să îl lovească, în timp ce poliţiştii se luptă să îl încătuşeze. Într-un final, acesta este imobilizat, urcat în dubă şi dus la secţie.
 
Potrivit reporterbuzoian.ro, bărbatul are 40 de ani şi este maior la o unitate militară din Buzău. 
 
El scăpat doar cu o amendă de 400 de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, potrivit IPJ Buzău. După aproximativ jumătate de oră, bărbatul s-a întors în local ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: