VIDEO Jurământul prin care 39 de civili buzoieni încep oficial cariera de poliţist

VIDEO Jurământul prin care 39 de civili buzoieni încep oficial cariera de poliţist

Poliţiştii angajaţi din sursă externă au depus jurământul

Suflu nou în poliţia buzoiană. Cei 39 de poliţişti încadraţi din sursă externă au depus astăzi jurământul în cadrul unei festivităţi. Poliţiştii vor activa la secţii de poliţie rurală, începând din toamnă. Până în octombrie, ei vor urma cursuri de iniţiere la Şcoala de agenţi de la Câmpina. Tot astăzi, au ieşit la pensie 16 poliţisti.

 
Cei 39 de poliţisti angajati recent din sursă externă au rostit jurământul, în cadrul unui ceremonial organizat la sediul IPJ Buzău. Şeful Poliţiei buzoiene, comisarul şef Laurenţiu Pantazi, le-a atras atenţia noilor noilor poliţişti despre responsabilitatea muncii lor în slujba cetăţenilor.
 
La ceremonia de luni, de la sediul IPJ Buzău, a participat şi noul prefect al judeţului Buzău, Aurelia Mitrea.
 
Noii poliţişti au fost încadraţi de la data de 1 iulie însă vor activa la noile posturi rurale abia din toamnă. Până în octombrie, ei vor urma un curs de iniţiere la Şcoala pentru agenţi de la Câmpina.
 
Totodată, 16 poliţişti buzoieni au ieşit la pensie. Ai au primit din partea conducerii IPJ Buzău plachete de excelenţă pentru munca depusă în poliţie.
 
Poliţia buzoiană se confruntă în continuare cu un deficit de personal. Se aşteaptă însă ca în toamnă să fie repartizaţi la Buzău cât mai mulţi absolvenţi ai şcolilor de ofiţeri şi agenţi de poliţie, pentru a echilibra numărul de personal din IPJ Buzău.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: