VIDEO Un incendiu la subsol a băgat spaima în locatarii unui bloc din centrul Buzăului

VIDEO Un incendiu la subsol a băgat spaima în locatarii unui bloc din centrul Buzăului

Locatarii au coborât în faţa blocului

Panică, miercuri după-amiază, într-un bloc din centrul municipiului  Buzău. Din cauza unor aparate medicale lăsate nesupravegheate la subsolul imobilului, s-a produs un scurtcircuit care a generat un incendiu. Oamenii din bloc spun că de vină este un medic, proprietarul unui cabinet stomatologic aflat la parter, pe care-l acuză că este neglijent cu aparatura medicală pe care o ţine la subsol.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Incendiul a fost anunţat la 112 de către unul dintre locatarii blocului de pe strada Mioriţei, din municipiul Buzău. Acesta a ieşit pe geam şi un alt vecin i-a semnalat că iese un fum gros de la subsol, după care a coborât şi a întrerupt alimentarea cu energie electrică.
 
De frică, locatarii blocului unde a izbucnit incendiul au ieşit cu toţii în faţa imobilului. Cei mai în vârstă spun că au trecut prin clipe de groază. Toţi dau vina pentru cele întâmplate pe un medic stomotolog, care deţine un cabinet medical la parterul blocului.
 
Două echipaje de pompieri au intervenit pentru a stinge incendiul, şi unul de la Serviciul de ambulanţă, pregătit să le acorde primul ajutor persoanelor afectate de fumul gros.
 
Pompierii, împreună cu poliţiştii, urmează să afle care a fost cauza exactă a producerii incendiului. Cel mai probabil, la originea evenimentului a fost neglijenţa proprietarului cabinetului stomatologic de la parterul blocului, care avea depozitată la subsolul imobilului aparatură medicală funcţională.

Citeşte şi: VIDEO Cea mai mare încărcătură transportată pe şoselele din România 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: