VIDEO Ghirlandele care împodobesc străzile Buzăului vor fi aprinse de Ziua Naţională

VIDEO Ghirlandele care împodobesc străzile Buzăului vor fi aprinse de Ziua Naţională

Foto Iulian Bunilă

Zonele care vor fi iluminate feeric sunt centrul municipiului Buzău, principalele bulevarde, Unirii şi Nicolae Bălcescu, străzile Spiru Haret, Tudor Vladimirescu şi Aleea Trandafirilor, precum şi aleea principală din Parcul Crâng.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Majoritatea decoraţiunilor sunt pe bază de leduri albe cu inserţii colorate. Autorităţile spun că actualele instalaţii stradale de sărbători diferă de cele de anul trecut. 
 
Piaţa Daciei va fi cel mai strălucitor loc din oraş. La fel ca în anii trecuţi, în faţa Primăriei vor fi împodobiţi cu instalaţii luminoase doi brazi naturali, unul mai mic, plantat de municipalitate în anul 2011, şi altul adus din gospodăria unui localnic din Merei.
 
Copiii se pot întâlni cu Moş Crăciun, care-şi va parca sania trasă de reni sub bradul cel mare. De asemenea, aleea principală din Parcul Crâng va fi animată cu diferite figurine inspirate din basme şi desene animate.
 
Măsurile de distanţare fizică impun autorităţilor anularea evenimentelor cu ocazia sfârşitului de an. Târgul de Crăciun din centrul oraşului nu va mai fi organizat în acest an.
 
Nici Orăşelul Copiilor, nu va mai încânta privirea celor mici. 2020 este anul în care aproape toate târgurile, festivalurile şi evenimentele cultural artistice , au fost anulate.
 
Nici locuitorii din comunele judeţului nu au mai avut parte de un mic, o bere şi muzică, în cadrul festivalurilor. 
 
Anul 2020 se încheie în aceeaşi notă. Orăşelul al Copiilor nu se va mai deschide. Nici Târgul de Crăciun , unde se găseau cele mai bune produse autentice româneşti nu îşi va deschide porţile, iar patinoarul în aer liber, mult iubit de copii, nu va mai fi instalat pe Platoul din Piaţa Dacia.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările