VIDEO Evacuare cu scandal, la un imobil unde primăria Buzău deţine încă spaţii de locuit

VIDEO Evacuare cu scandal, la un imobil unde primăria Buzău deţine încă spaţii de locuit

Unul dintre proprietari îl acuză pe şeful spaţiului locativ că ar fi primit şpagă pentru a-i permite să ocupe fără acte trei camere care sunt în administrarea primăriei. Muncitorii de la municipalitate au demolat gardurile şi garajul construite fără autorizaţie în curtea comună a imobilului şi au scos lucrurile din apartamentul ocupat ilegal.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Neluţa Doniga a fost chiriaş într-un imobil naţionalizat, de pe strada Verii, administrat de primăria Buzău. După Revoluţie a cumpărat apartamentul în care a locuit şi a investit în reabilitarea apartamentului dar şi în spaţiile comune ale imobilului unde se află locuinţa.  
 
Tot ce a făcut a avut acordul serviciului de spaţiu locativ care a rămas proprietar a două apartamente din imobil dar şi al curţii dimprejurul acestuia. În urmă cu trei ani, după ce apartamentul de vizavi a fost eliberat de chiriaşul primăriei, proprietara susţine că ar fi dat şpagă şefului de la spaţiul locativ ca să se poată muta în apartamentul cu pricina.
 
”Am fost la domnul primar şi mi-a zis să stau liniştită până vine fostul proprietar aici şi dânsul mă evacuează, pentru ce?”, spune Neluţa Doniga, proprietar.
 
Pe de altă parte, celălalt proprietar din imobil care deţine un apartament la parter a reclamat-o pe vecina sa că îi îngrădeşte accesul în spaţiul comun din curte dar şi că a ocupat abuziv apartamentul primăriei.
 
Şeful serviciului de Spaţiu Locativ a venit în această dimineaţă cu muncitori să dărâme tot ce este construit în curte fără autorizaţie dar şi să evacueze bunurile femeii din spaţiul ocupat abuziv. Funcţionarul public nu recunoaşte că i-a dat contra unei sume de bani acordul tacit să ocupe acel spaţiu aşa cum susţine proprietara.
 
Femeia cere acum să i se restituie toţi banii investiţi în baza facturilor pentru lucrările executate.
 
Şeful Spaţiului Locativ este un personaj controversat.  Anul acesta Judecătoria Buzău l-a condamnat a fost la un an de închisoare cu suspendare pentru conflict de interese după ce i-a dat fiului său locuinţă ANL preferenţial.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările