VIDEO Elevul pervers a fost ridicat de poliţişti din clasă. S-a ales cu 30 de zile de arest

VIDEO Elevul pervers a fost ridicat de poliţişti din clasă. S-a ales cu 30 de zile de arest

Elevul acuzat de agresiune sexuală

Elevul reţinut pentru agresiune sexuală nu a pus niciodată probleme în liceul în care învaţă, spun profesorii unităţii de învăţământ. El a ajuns în Liceul ”Costin Neniţescu”, în clasa a 9-a, de la Seminarul Teologic, iar anul trecut a solicitat o întâlnire cu psihologul şcolii. A primit mandat de arestare pentru 30 de zile.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Ducu Raţă, suspectul în cazul de agresiune sexuală, despre care adevarul.ro a relatat aici, a fost identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere de la o grădiniţă din zonă. 
 
Pe imagini se vede cum victima agresiunii, o fată de 24 de ani, se îndreaptă spre scara blocului în care locuieşte şi imediat apare un tânăr, care merge la câţiva metri în spate.
 
Poliţiştii au mers la liceul unde învaţă băiatul şi l-au reţinut pentru cercetări. El a fost adus, marţi, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău, pentru a fi audiat de procurori.  
 
Elevul de 19 ani a fost reţinut, luni, de poliţie, după ce a fost identificat ca fiind autorul unei agresiuni sexuale, într-un bloc dintr-o zonă centrală a oraşului.
 
Victima este o tânără, de 24 de ani, pe care perversul ar fi urmărit-o până în scara blocului şi a atacat-o înainte să intre în lift. A scăpat doar cu hainele sfâşiate, deoarece agresorul a fost pus pe fugă de nişte vecini.
 
Pentru agresiune sexuală, elevul care este major riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 2 la 7 ani. Asta, în cazul în care se va dovedi că nu suferă de afecţiuni psihice.
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările