VIDEO Elevii de 10 ai Buzăului au fost premiaţi de Inspectoratul Şcolar Judeţean

VIDEO Elevii de 10 ai Buzăului au fost premiaţi de Inspectoratul Şcolar Judeţean

Au primit recompense 11 elevi care au obţinut media maximă la Evaluarea Naţională şi patru elevi care au luat 10 pe linie la Bacalaureat. Cei 15 elevi au primit diplome, dar s-au ales şi cu o recompensă financiară din partea Ministerului Educaţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Sala de şedinţe a Inspectoratului Şcolar Buzău a găzduit festivitatea de premiere a elevilor care au obţinut media 10 la examenele de Evaluare Naţională şi Bacalaureat, sesiunea 2019. 
 
Premiile au fost înmânate de către inspectorul şcolar general, Florina Stoian. Elevii cu zece la Bacalaureat au primit câte 3.000 de lei, iar cei care au luat nota maximă la Evaluare Naţională, câte 1.000 de lei.
 
Elevii de 10 la Bacalaureat sunt Cătălin Dumitru şi Bianca Voicu, ambii de la Colegiul „B.P. Hasdeu”, Elena Teodora Radu, de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, şi Gabriela Marin, de la Liceul Pedagogic.
 
Elevii cu 10 pe linie la Evaluare Naţională sunt Nicolae Cristian Macovei, Maria Ciobanu şi Dan Ionuţ Calcan, toţi trei de la Colegiul „B.P. Hasdeu”, Mara Miruna Răducan, Alexandra Elena Moldoveanu şi Elena-Christiana Catrinoiu, de la Şcoala nr. 11, Luca Pană, de la Şcoala nr. 1, Andreea Radu, de la Şcoala nr 15, Maria Spiţă, de la  Liceul „Ştefan cel Mare” Râmnicu Sărat şi Bianca Luminiţa Perian, de la Şcoala „V. Cristoforeanu”, tot din Rm. Sărat. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: