VIDEO Edilul Constantin Toma anunţă concedieri masive din rândul angajaţilor Primăriei Buzău

VIDEO Edilul Constantin Toma anunţă concedieri masive din rândul angajaţilor Primăriei Buzău

Constantin Toma le pregăteşte o surpriză dureroasă angajaţilor Primăriei. Aproape jumătate dintre aceştia vor rămâne pe drumuri după ce va fi aprobată noua organigramă a institiuţiei. Anunţul a fost făcut de către nou primar, astăzi, în cadrul unei şedinţe de consiliu local.

 
Noua organigramă va fi trimisă spre avizare la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. În caz că va fi avizată, organigrama va fi supusă la vot în Consiliul Local.
 
Primarul Constantin Toma a făcut un anunţ şoc în cadrul şedinţei extraordinare de astăzi. Aproape jumătate dintre angajaţii Primăriei vor rămâne fără loc de muncă până la sfârşitul anului. Edilul spune că a conceput o propunere de organigramă care cuprinde un număr de 440 de angajaţi, adică aproape jumătate din numărul actual al angajaţilor Primăriei.
 
Edilul spune că în Primărie vor rămâne cei mai capabili angajaţi. Se va organiza concurs pentru fiecare birou al Primăriei iar cei mai slabi dintre angajaţi vor fi cei care vor rămâne pe drumuri. Edilul spune că cei mai mulţi dintre cei care vor fi daţi afară sunt încadraţi la Poliţia Locală, însă în Primărie lucrează pe alte posturi.
 
Se vor face testări iar cei mai slabi angajaţi vor rămâne fără serviciu. Edilul anunţă că va prima criteriul competenţei şi nu cel de vârstă.
 
Constantin Toma mai spune că va trimite spre avizare propunerea de organigramă către Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. În caz că va fi avizată, organigrama propusă de edil va fi supusă aprobării în Consiliul Local într-o şedinţă viitoare.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: