VIDEO Pasageră surprinsă cu gustarea în gură, mustrată de poliţiştii în civil care au descins în autobuzele din Buzău

VIDEO Pasageră surprinsă cu gustarea în gură, mustrată de poliţiştii în civil care au descins în autobuzele din Buzău

Sursa IPJ Buzău

Echipe de poliţişti în civil au descins în autobuzele şi microbuzele de transport călători din Buzău, pentru a verifica respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2. Călătorii care nu purtau masca în mod corect pentru a le asigura protecţia s-au ales cu avertismente verbale.

 
Cei care nu purtau masca în mod corect pentru a le asigura protecţia s-au ales cu avertismernte verbale.

Poliţiştii au discutat cu toţi cetăţenii care se deplasau folosind mijloacele de transport în comun, dar şi cu cei care se aflau în staţiile de aşteptare şi li s-a atras atenţia asupra purtării în mod corespunzător a măştii de protecţie, asupra necesităţii distanţării fizice şi a respectării regulilor de igienă.

O femeie a fost surprinsă după ce şi-a dat masca de pe faţă pentru a mânca o gustare în autobuz. 

A fost mustrată mai întâi de o poliţistă în civil, apoi, la coborâre, a fost preluată de agenţi pentru a-i explica din nou normele de protecţie sanitară şi necesitatea respectării lor pentru a preveni infectarea celor din jur.

Poliţiştii, împreună cu toate instituţiile implicate în acţiunile de verificare, vor continua activităţile, aşa cum au făcut şi până acum. Aceştia vor aplica procedural şi gradual toate măsurile ce intră în competenţa Poliţiei. 

Amenda prevăzută pentru nerespectarea normelor sanitare este cuprinsă între 500 şi 2.500 lei. Poliţiştii vor continua şi la final de săptămână astfel de activităţi.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările