VIDEO Descinderi la locuinţele unor indivizi bănuiţi de trafic de droguri

VIDEO Descinderi la locuinţele unor indivizi bănuiţi de trafic de droguri

Sursa IPJ Buzău

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Buzău, împreună cu procurorii DIICOT Buzău, au efectuat 11 percheziţii domiciliare, în judeţele Buzău, Vrancea, Ilfov, precum şi în municipiul Bucureşti, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Acţiunea a vizat persoane, cu vârste cuprinse între 22 şi 34 de ani, din judeţele Buzău, Vrancea şi municipiul Bucureşti, bănuite de comiterea faptelor.
 
Din cercetările efectuate până în prezent, a reieşit că, în perioada iunie-noiembrie a.c., mai multe persoane, din judeţul Buzău, ar fi achiziţionat droguri de mare risc de la persoane din Vrancea şi Bucureşti, pe care ulterior le-ar fi revândut.
 
În urma percheziţiei, au fost ridicate droguri (cannabis), 3 grindere, un cântar de precizie, 800 de lei şi medii de stocare.
 
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale – I.G.P.R., iar la acţiune au participat poliţişti specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Buzău, Ploieşti şi Vrancea, sprijiniţi de luptători din cadrul I.P.J Vrancea şi de jandarmi.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările