VIDEO Depunerea jurământului militar, în variantă restrânsă, la Baza Aeriană de la Boboc

VIDEO Depunerea jurământului militar, în variantă restrânsă, la Baza Aeriană de la Boboc

Sursa SMMMSFA Boboc

Un număr de 224 de elevi ai Şcolii Militare de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia” şi trei soldaţi gradaţi rezervişti voluntari din cadrul Şcolii de Instruire Interame a Forţelor Aeriene au depus Jurământul Militar.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Evenimentul s-a desfăşurat la sediul Şcolii Militare de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia” din localitatea Boboc, comuna Cochirleanca, judeţul Buzău, într-un cadru restrâns, respectând toate măsurile privind prevenirea infectării cu coronavirus (COVID-19) dispuse la nivelul Ministerului Apărării Naţionale. 
 
”Noi, elevii din generaţia 2020-2021, respectiv 2022, suntem mândri şi onoraţi că am păşit pe porţile acestei instituţii de prestigiu în perioada împlinirii celor 100 de ani de funcţionare, un veac clădit cu efort şi dăruire. În acest moment emblematic al viitoarei noastre cariere de militar ne-am fi dorit să îi avem alături de noi pe cei dragi, pentru a ne împărtăşi emoţiile, însă contextul naţional generat de situaţia actuală, impune multiple bariere, printre care şi distanţarea socială”, a declarat eleva Andreea Diana Iacob, reprezentanta celor 224 de elevi de anul I care au depus astăzi jurământul militar.
 
La ceremonia organizată de Şcoala Militară de Maiştri Militari şi Subofiţeri a Forţelor Aeriene „Traian Vuia” a fost prezent comandorul inginer Cristian Pătraşcu, reprezentantul Statului Major al Forţelor Aeriene. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările